Loader
X

MONO MONO

Med over 100.000 streams på Spotify med deres første single ‘CityLights’, samt airplay på P3, gik mono mono lige i danskernes hjerter og strøg dermed direkte ind som nummer 1 på det elektronisk barometer. Det medførte en masse omtale i både ind- og udenlandske medier, som også har taget flot imod deres nylige 2. single udspil, ‘Helium Balloon’.

Duoen mono mono, er bestående af Karoline Elsig og Jakob Franck. Hendes stemme sammenlignes med Björk, og når hun spiller på saxofonen sammen med Jakobs velproduceret beats opstår et unikt lydunivers. mono mono forfører deres publikum når de spiller live, hvor de sender publikum til et drømmeunivers, ved at præsentere et dynamisk lydbillede, der er dekoreret med en blanding af elektroniske lyde, beroligende vokaler og hypnotiske saxofoner.

Med deres hidtidige bedrifter, tegner 2017, som året hvor mono mono for alvor har mulighed for at slå igennem, med deres EP, som udkommer i foråret 2017. De er sultne efter at slå igennem og en koncert hos jer, vil derfor være et godt sted at få vist deres talent frem.